Bart en Sandra (Haarlem)

“Onze keuken was aan vervanging toe en we wilden de benedenverdieping uitbouwen. Lieke heeft ons geholpen met een nieuw ontwerp voor de woonkamer en  keuken en het creëren van een warme sfeer. Ze heeft een efficiënt ontwerp voor de indeling gemaakt, waarbij ze verschillende opties met ons heeft doorgenomen. Door haar moodboard hebben we veel inspiratie opgedaan en de mooi samengestelde kleuren geven ons een echt thuis gevoel. Haar advies heeft ons met name goed geholpen met het kiezen van de keuken en kleuren. We vonden het de investering meer dan waard! We hebben er mooie vernieuwende schetsen voor gekregen, waar we zelf op vastliepen. We zijn super tevreden met ons nieuwe interieur en kunnen Lieke zeker aanraden.”

Gabriële en Claudia (Amsterdam, Osdorp)

“Onze ruimte werd niet goed benut. We hadden te weinig eenheid in de meubels en inrichting. Lieke stelde ons allereerst vragen over wat wij missen in huis, waarna Lieke zelf een mooi plan heeft uitgewerkt, inclusief shopping list. We zijn heel erg tevreden met ons nieuwe interieur. Er wordt nu beter gebruik gemaakt van de ruimte en Lieke heeft er mooie meubels bij gezocht. We kunnen Lieke absoluut aanraden. Ze heeft veel inspiratie en luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever.”

Milly & Dennis (Roermond)

“We hadden een kaal huis waar een basis in moest worden gebracht. Het kiezen van de kleuren voor de muren vonden we heel lastig. Lieke heeft ons een goed kleur advies gegeven. Ze is geduldig en meedenkend.”

Frank en Paul (Amsterdam – Centrum Oost)

“Wij hadden al wel globale ideeën voor de keuken, maar behoefte aan uitwerking. We worstelden ermee om een geheel te krijgen voor de eetkamer en keuken. Door de 3D-tekeningen (uit de hand) zie je precies hoe het eruit gaat zien. Lieke is persoonlijk en vriendelijk en haar ontwerp sloot goed aan bij onze globale ideeën. We hadden dit zelf nooit zo kunnen bedenken.”

Marc en Carola (Utrecht)

“We hadden besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen en eerdere ervaringen met de aanschaf van een keuken waren minder positief. We waren op zoek naar een nieuwe manier om dit ‘project’ aan te vliegen. We wilden graag beter voorbereid en met meer bagage in gesprek gaan met keukenleveranciers. Lieke heeft ons geholpen om een concreter (visueler) beeld te krijgen van wat we nu wilden. We konden hierdoor heel makkelijk en relaxt het gesprek met keukenleveranciers voeren. Ze had prettige en fijne adviezen en was altijd bereikbaar als ik weer eens appte of belde :). Door haar technische kennis en kritische vragen bij de keukenofferte hebben we nu een grotere vriezer. Super fijn! Ze mocht soms wel wat directiever zijn, hoewel dat misschien ook wel weer lastig was, omdat we een steeds duidelijker beeld hadden van wat we wilden.”

Marinda en Bogdan (Amsterdam, De Baarsjes)

“Door de komst van onze baby hadden we een extra kamer nodig. We wisten niet goed hoe deze te creëren en ook een gezellige woonkamer met bank en eettafel te houden. Na de intake heeft Lieke onze wensen heel goed vertaald naar een plan. Ze stond open voor feedback en suggesties wat heeft geresulteerd in een plan waar we heel blij mee zijn. We hadden in het begin al wel wat ideeën  maar het plan heeft ons echt geholpen bij de uitvoering. Ze heeft ons twee schetsen voorgelegd, wat ook erg behulpzaam was in het maken van de juiste keuze voor ons finale ontwerp. We zijn heel blij met ons nieuwe interieur. Door de juiste afmetingen van alle meubels hebben we toch nog de ruimte die we graag willen én een extra kamer voor onze baby. We hadden het zelf niet zo gekund. Het is uiteraard een investering, maar voor ons was het het zeker waard. We kunnen Lieke zeker aanraden! Veel mensen hebben ons ook complimenten gegeven en vonden de woonkamer zeker niet kleiner lijken dan voor de verbouwing.”